PADI 5 stars instructor center.jpg
DiscoverDivers logo

Sidemount Instructor

SideMount Trydive

PADI Sidemount Instructor

SideMount duiken; van origine ontstaan in het grot duiken en in het open water wellicht voor velen van jullie een nieuwe manier van duiken.

Meer bewegingsvrijheid, je bent beter gestroomlijnd, meer lucht (en in combinatie met EANx dus een aanrader), twee complete en van elkaar gescheiden configuraties waarmee SideMount duiken dus veiliger is en natuurlijk een goede opstap voor TEC duiken. Ervaar nu zelf een avond de SideMount Experience onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Een avond lang stoeien met een xDEEP uitrusting, waar de nadruk ligt op pasvorm en drijfvermogen.

€ 60

SideMount PADI Rec Specialty

PADISidemount Instructor

Beleef maximale vrijheid en ervaar het voordeel van het SideMount duiken tijdens de PADI SideMount Specialty. Tijdens deze duikcursus volg je 1 theorie sessie, 1 uitgebreide zwembadles en maak je 3 buitenwaterduiken met een complete xDEEP SideMount configuratie.

Je hebt nog nooit een recreatieve PADI opleiding gevolgd met zo veel aandacht voor detail. Zelfs voor de zeer ervaren duiker is dit programma een toevoeging, met name door de persoonlijke aandacht voor je drijfvermogen. Aan het einde van deze cursus kun je terecht zeggen dat je een SideMount duiker bent en kun je zelf nog veel meer ervaring gaan opdoen met misschien wel jouw eigen xDEEP SideMount configuratie.

€ 275

SideMount PADI Instructor Specialty

PADI Sidemount Instructor Specialty

De specialty instructor training kent twee varianten. Een voor de al ervaren gebrevetteerde SideMount duiker, en een voor de niet-gebrevetteerde SideMount duiker die duikles wil gaan geven aan toekomstige SideMount duikers.

Ben je al gebrevetteerd dan volsta je door het volgen van een specialty instructor training programma welke in twee dagen kan worden afgerond. Ben je nog niet gebrevetteerd als SideMount duiker, dan kun je bij ons een combi pakket volgen. REC en Instructeurs opleiding ineen.

Je volgt dan het complete specialty programma en na de vereiste aantal duiken ben je PADI SideMount specialty instructor. Deze programma's worden gegeven met veel persoonlijke coaching door de Course Director. Hierdoor verbeter je niet alleen je didactische vaardigheden, maar je optimaliseert ook je drijfvermogen en SideMount skills.

€ 275


Bel ons 06-381 03 687 of mail info@discoverydivers.nl voor meer informatie over de SideMount cursussen.