Proefduiken

Bubble maker

Speciaal voor kids. Onderwater als een echte duiker! Samen met een instructeur een unieke belevenis. Een kinderdroom maken wij werkelijkheid. En je ouders mogen kijken.

v.a. 8 jaar
€ 39   info

Discover Scuba Diving

De eerste keer onder water ademen vergeet je nooit. Binnen 1,5 uur maak je het mee. Zweef gewichtloos onder water! Wij zorgen voor de foto’s!

v.a. 10 jaar
€ 39   info

Leren duiken

Open Water Diver

Het meest populaire, behaalde en geaccepteerde duikdiploma ter wereld! Je paspoort waarmee je overal ter wereld kan en mag duiken (tot max 18 m diep).

v.a. 10 jaar
€ 449   info

Advanced Open Water

Direct na het behalen van je Open Water Diver brevet kun je door met je volgende stap. Nu begint het echte werk. Ontdek de verschillende facetten van het duiken. We gaan lekker duiken!!!

v.a. 10 jaar
€ 250   info

Rescue Diver

Ben jij in staat om je buddy en andere duikers te helpen? Wij leren je hoe je nog veiliger de onderwater wereld kunt ontdekken. Jij hebt de controle. Ook over jezelf!

v.a. 16 jaar
€ 299   info

Master Scuba Diver

Ga de uitdaging aan. Wij leren je hoe je de meest fundamentele zaken als een professional beheerst op recreatief niveau en het hoogst haalbare recreatieve brevet verkrijgt.

v.a. 12 jaar
vanaf € 45   info

GoPro

Divemaster

Jouw eerste stap naar het niveau van een duikprofessional. Na het voltooien van deze opleiding mag je zelfstandig PADI programma’s verzorgen.

v.a. 16 jaar
€ 599 (ex PADI fees)   info

Assistent Instructor

Je krijg als a.i. niet alleen ervaring als PADI-professional, maar het is ook een goede manier om ervaring op te doen voordat je  duikinstructeur wordt!

v.a. 18 jaar
€ 599   info

Diverse

Scuba review

Lang niet gedoken, en goed voorbereid op vakantie? Volg dan dit speciale opfris programma
€ 79   info

Specialties

Als een expert leer je te beheersen wat jouw interesse heeft. Duik naar een wrak of leer foto’s te maken als een echte fotograaf. Er zijn tal van mogelijkheden, o.a.:

Diepte duiken
Wrak duiken
PADI Wreck Detective
Bouyancy
Navigatie
Droogpak
Vol gelaatsmasker

info

EFR

€ 139   info


DAN

DAN is gespecialiseerd in eerste hulp cursussen voor duikers die zijn ontwikkeld door een team van medisch specialisten en onderwijsdeskundigen.

info